gyik

Ajándékutalvány GYIK

K: Hogyan rendelhetek termékeket?

V: Látogasson el honlapunkra az első termékhez. Ön az árukkal való elégedettségét közvetlenül látja, hogy elérhesse honlapunkat. Az embereket hívhatja weboldalunkra és kapcsolatfelvételre is.

K: A termékeim nagyon szeretnek, sokat vásároltam, de némelyik nem volt raktáron? Nem foglalja le?

V: Mivel a webhely, mint a nagyobb vásárlók, a terméket bármikor megvásárolhatják, a raktáron kívül lehet, a & quot; Érkezési értesítés & quot; gomb az áruk tartalmának megőrzéséhez honlapunkon, vagy az Ügyfélszolgálathoz forduljon, hogy találkozót rendeljen.
K: Láttam a termékeket a weboldalon keresztül, jól éreztem magam, de nem mindig vagyok online, néhány áru képét elküldheti és bemutatta nekem, hogy csinálom?

V: Webhelyünk időnként termékinformációkat küld az e-mail tagjai számára. Ha még nem tagja lett, regisztrálhat honlapunkon, nagyon kényelmes.

K: Miért regisztráljon?

2, csak regisztrált felhasználók jelentkezhetnek be & quot; Tagközpont , hogy több tagot vásároljon, kezelje saját információit.
3, csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá ingyenes ajándékunkhoz.
K: Hogyan integrálódik? Mi a szerepe?

V: Az integráció szintje csak az Ön aggodalmát és a fokozatunk támogatását tükrözi. Integrálunk áruk rendelésével jön létre. Ügyfeleink magas pontjaira bizonyos ösztönzőkkel rendelkezünk, mint például az áruk visszaváltására, az árpont-levonásokra, az ajándéktermékekre, az áruk jobb megvásárlására, stb. Kérdés: Kérem, mondja meg, miért okozott a vásárlás itt?
A: 1, minőségi termékeket és jobb árakat biztosítunk,
2, különböző fizetési módok és gyors nemzeti terjesztés;
3, humánus visszatérési politika;
4, figyelmes tagpontok program;
5, Minden termék eredeti csomagolás;
K: Minden termék megvásárolható a honlapon?

Válasz: Keresse meg az aktuális webhelyet, de a raktárkészletnek tartalmaznia kell egy raktárkészletet, mielőtt megerősítenénk Önnel. Weboldalunk Hot Products részlege az áru megérkezéséig is lefoglalhat, azonnal telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt a megrendelésről.

K: hogyan lehet elfelejteni a jelszavát?

V: Az ügyfelek érdekeinek védelme érdekében nem láthatjuk a jelszavát. Ha elfelejtette jelszavát, látogasson el a regisztrációs oldalra, kattintson az Elfelejtett jelszóra, a rendszer automatikusan elküldi a jelszavát e-mailben, hogy elmondja, hogy bejelentkezhet a tagközpontba a jelszó megváltoztatása érdekében, hogy biztosítsa érdekeit.