Szállítás & visszatérítés

Szállítás & Visszatérés
Üdvözöljük honlapunkon: elkötelezettek vagyunk; egy sír; a teljes elégedettséged. Az itt megrendelt összes elem szoros együttműködése itt beszél, "a honlapunkon láthatod, 7 napon belül kapsz. quot; Egyszerű agrave; Értékelje a visszatérést vagy cserét megelőzően, lépjen kapcsolatba velünk, és küldje vissza a cikk kapcsolatát, mielőtt visszajuttatja az expedíció címét. Lépjen kapcsolatba velünk! A visszaadott összes elemnek eredeti állapotban kell lennie, támogatnia kell, módosítania vagy mosni kell, az összes címkével együtt.

Minden megrendelt termék a megfelelő csomag, amit itt választ. Elkötelezettek vagyunk a jó projektek iránt. Ezért, ha a visszatérítés visszatéríti a megfelelő elemet. A szállítási és kezelési költségeket nem lehet visszatéríteni
Nem szállítjuk vissza a szállítási díjakat vagy ahelyes csomagcserét, gondoskodunk a szállításról. Ezenkívül azt javasoljuk, hogy saját védelemhez adjon nyomkövetést és biztosítást, mert nem vagyunk felelősek az elveszett tulajdonért.

Minden visszaadott áru szállítási címnek kell lennie, e-mailt küldünk Önnek, elküldjük nekünk!

Forex Elkötelezettek vagyunk; egy sír; az eredeti 30 napos lejárati dátumot követően cseréljen más méretet vagy színt. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a rendelésszámmal, és csapatunk tagjai segítenek. Lépjen kapcsolatba velünk! Ha másik projektet szeretne megváltoztatni, vissza kell adnia a visszaküldött elemeket, és tetszik az új rendelés stílusa.

Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, kapcsolatba kell lépnie a cikkekkel. Az összes elem vissza fog térni hozzánk, amelyek & amp; oacute; eredeti állapotukban, megváltoztatva vagy mosva, minden csatolt címkével. A használt vagy piszkos elemeket visszaküldjük neked.

Nem fizetünk az árufuvarozásért, vissza fog térni, és felelős lesz az áruk cseréjéért. Ösztönözzük Önt & amp; egy sír; küldjön nyomkövető cikkeket és biztosítást, hogy megvédje saját növekedését, mert nem vagyunk felelősek az elveszett vagyonért. A szállítási és kezelési költségeket nem lehet visszatéríteni.

Mégse
A megrendelések törlését a megrendelés elküldése előtt kell elvégezni. Ennek oka, hogy a szerződés odaítélését követően töröltük. minden megrendelés után elküldhető. Remélem, megérti ezt a fontos pontot. A törlési kérelem. A szerződésre küldött ügyleteket a szerződés feltételeinek megfelelően kezelik. a visszatérési politika. És jutalékot kell fizetnie. a bank.

Tips: When you receive your tracking number & gt; 10 digits within 3 days of your order, you may have seen your mail server as spam. In this case, please contact us for help & the track.
A problémák megoldása
Ha bármilyen kérdése van, forduljon a kódhoz.